Arşiv Anasayfa Aşk & Evlilik
Sayfalar: 1234
Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: lila Date: 12 September 2006, 18:22

Kızlarla tanışmak yurdum erkeğinin en kabiliyetsiz olduğu konulardan biridir. Türk erkekleri utangaçlık, yaratıcı zekadan yoksunluk ya da düpedüz hıyarlık gibi birtakım illetlerden mustarip olduğu için, kızlar konusunda fena halde acı çekmekteyiz. Bu gidişe dur demenin zamanı artık geldi. İste size bir takım öneriler... Dikkat! Asagida okuyacağınız taktikler, hatunun da sizden hoslandığı varsayılarak hazırlandı. Suratınıza bile bakmayan ya da yanında erkek arkadaşı bulunan bir kız konusunda henüz bir mucize geliştiremedik. Özür...

Cevap Verince Link Gözükür
Üye Değilseniz Lütfen Üye olup cevap yazınız
Üyelik için TIKLAYIN

Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: erkekcadi38 Date: 12 September 2006, 19:00
kadınlarla tanışmanın en iyi yolu aracı bulmaktır çünkü kadınlar tanımadıkları insanlarla konuşmayı sevmezler aracı bulduktan sonrada saçma sapan şeylerle yaklaşmamak gerekir. ilk başta deneme sürecidir resmi konuşursun sonra onun tavrına göre güzel sözler söylemeye başlarsın. bazı kadınlar güzel sözler yerine kendini ifade edeceğin sözler beklerler böle bi tavır içine girdiği anda davranış şeklini değiştirmelisin amannnnnnnn ne biliiimm ben öğretmenmiyim sıkıldım yazmaktan........ Soytarı
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: erkekcadi38 Date: 12 September 2006, 19:01
eevet büyük bi kısmına katılıyorum ama sadece bunlar yetmeyebilir nise lila yardımcı olur nası olsa yetmediği durumlarda eline sağlık ++
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: lila Date: 12 September 2006, 19:43
teşekkürler yorumun için Smiley
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: erkekcadi38 Date: 13 September 2006, 17:25
bi tşk bile etmeden kaçıyolar deme arkamızdan Wink
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: sponge_bob Date: 13 September 2006, 17:25
bakalım nası bişimiş ..
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: sponge_bob Date: 13 September 2006, 17:27
romantizm olayına bu kadar takılmamak gerekir bnce yapmacık şeyler __
saol lila ..
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: DarkLion Date: 13 September 2006, 18:09
SAOLLLL lila...
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: affilato Date: 13 September 2006, 18:29
Hmm  lilanın muhteşem yorumlarından biridaha bakalım bakalım neler yasmıs  Wink  Bu arada  tesekkür ler lila..

Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: affilato Date: 13 September 2006, 18:34
vall lila bu bence ise yaramas benim bulunduğum şehrin bayanları biras havalı larda..  Smiley
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: oguzozel Date: 13 September 2006, 18:44
saol kardes eline saglık
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: Wild_Casanova Date: 13 September 2006, 19:22
Walla inşallah işe yarar ama benim öyle derdim yoktur çünkü hayatımda daha önemli olan şeler vardır.ben kız seçmem kızlar beni seçer.bi kzıla direk çıkmam.önce iyi arkadaş olurum onu iyice tanıyınca hoşuma giderse belki....
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: sponge_bob Date: 13 September 2006, 19:24
Walla inşallah işe yarar  --- dediktn sora yazdıkların hiç uyuyşmuo ??
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: uLtrAÜmiT Date: 23 September 2006, 21:37
eywallah çok saol
Ynt: Kadınlarla tanışmanın incelikleri By: uLtrAÜmiT Date: 23 September 2006, 21:40
ben zaten bunları uyguluyorum yinede saol