Crash / Çarpışma By: s3rkan12 Date: 13 September 2006, 03:13
Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID

78. Oscar Ödülleri’nde, Paul Haggis’in yazıp yönettiği ‘Crash’ adlı film, büyük sürpriz yaparak
En İyi Film seçildi. En İyi Özgün Senaryo ve En İyi Kurgu dallarındaki ödüllerin de sahibi olan yapım, Türkiye’de tekrar gösterime sokuldu.
En İyi Özgün Senaryo dalındaki ödül ‘Crash’ filminin senaryo yazarları Paul Haggis ve Robert Moresco’ya gitti. ‘Good Night, and Good Luck.’, ‘Match Point’, ‘The Squid and the Whale’ ve ‘Syriana’ bu dalda ödülsüz kalan yapımlar oldu. Yapım
En İyi Kurgu dalında da Oscar aldı ve ödül sayısını 3’e çıkardı.
Brentwood’lu bir ev kadını ve savcı kocası... İranlı bir dükkan sahibi... Aynı zamanda sevgili olan iki polis memuru... Zenci bir televizyon yöneticisi ve karısı... Meksikalı bir anahtarcı. İki araba hırsızı... Acemi bir polis... Koreli orta yaşlı bir çift� Hepsi Los Angeles’ta yaşıyor ve önümüzdeki 36 saat içinde, hepsinin hayatları kesişecek. Emmy ödüllü yazar-yapımcı Paul Haggis’in ilk sinema yönetmenliği denemesinde Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon’dan oluşan ünlü oyuncular kamera karşısına geçmiş.
İZLEYİCİLERE, KENDİ ÖNYARGILARINI SORGULATIYORABD’de ırklar arası çatışmanın girift yapısına kışkırtıcı, cesur bir bakış sunan ‘Crash’, nadide bir sinematik deneyim; izleyicileri kendi önyargılarını sorgulamaya zorlayan bir yapım.
11 Eylül sonrası Los Angelesı’nda çeşitli kültürlerin bir arada oluşunu konu alan bu zorlayıcı şehir draması, farklı etnik kökenlerden karakterlerin çeşitli vesilelerle karşılaşmalarını, birbirlerinin hayatlarına girip çıktıkça yaşanan korku ve yobazlığı farklı bakış açılarıyla işliyor.
Hoşgörüsüzlük meydan savaşında kimse güvende değil. Ve kimse şiddeti yaratan ve hayatları değiştiren üstü kapalı öfkeye karşı bağışıklığa sahip değil.
Komik, güçlü ve asla önceden kestirilemeyen “Crash”, siyah ile beyaz, kurban ile saldırgan arasındaki gri bölgeyi cüretkâr bir şekilde irdeliyor. Ve hiç de kolay çözümler getirmiyor.
Filmin KünyesiYönetmen: Paul Haggis
Hikaye: Paul Haggis
Senaryo: Paul Haggis, Robert Moresco
Görüntü Yönetmeni: J. Michael Muro
Kurgu: Hughes Winborne
Müzik: Mark Isham
Yapımcılar: Cathy Schulman, Don Cheadle, Bob Yari
Tür: Dram
Yapım yılı ve ülkeleri: 2004, ABD / Almanya
Süre: 107 dk.
Dağıtımcı: PRA Film & Warner Bros.
Boyut: 700.3 Mb
Biçimi: .AVIOyuncular:Sandra Bullock (Jean)
Don Cheadle (Graham)
Matt Dillon (Polis Memuru Ryan)
Jennifer Esposito (Ria)
William Fichtner (Flanagan)
Brendan Fraser (Rick)
Terrence Howard (Cameron)
Chris “Ludacris” Brıdges (Anthony)
Thandie Newton (Christine)
Ryan Phillippe (Polis Memuru Hansen)
Larenz Tate (Peter)
Web Sitesi:
http://www.crashfilm.comKullanılan Kaynak:
www.ntv.com.trFilm Download
TÜRKÇE altyazı
Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: erman101 Date: 14 September 2006, 10:13
bakalim;bakalim
Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: erman101 Date: 14 September 2006, 10:13
bakicaz,bakalim.
Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: s3rkan12 Date: 14 September 2006, 10:58
Bakın bakalım

Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: anotherworld Date: 15 September 2006, 13:07
Teşekkürler Emeğine Eline koluna Hücrelerine sağlık. +rep
Ama birde nasil indireceğimizi söylesen? Sayfa açılıyorda Film linki Yok!!
Help Pls.
Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: s3rkan12 Date: 15 September 2006, 18:48
sayfanın sağında yada solunda (ki bu her tıklamada yer değiştirdiği için böyle söylüyorum)
Fast and Extreme
Size of file: 700.3MB
Downloads: 1704 times
diye bi yazı var ona tıkla,
gelen sayfanın en üstünde 30 saniye zaman geriye doğru sayar,
süre bittinğinde sayfanın en altından download linkini alabilirsin
download için flashget tarzı indirme programı kullanabilirsin
iyi seyirler;
Teşekkürler Emeğine Eline koluna Hücrelerine sağlık. +rep
Ama birde nasil indireceğimizi söylesen? Sayfa açılıyorda Film linki Yok!!
Help Pls.
Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: anotherworld Date: 16 September 2006, 09:19
Teşekkürler Dostum. çok saolasın Deniyecem şimdi
-----------------
Tıklayınca direckt Media Player açılıyor Linkte sağ tıklayıp farklı kaydet dedim 700 mb 2.5 saatte iner gibi görünüyor.
Emeğine sağlık
Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: s3rkan12 Date: 16 September 2006, 15:26
-----------------
Tıklayınca direckt Media Player açılıyor Linkte sağ tıklayıp farklı kaydet dedim 700 mb 2.5 saatte iner gibi görünüyor.
Emeğine sağlık
-------------------------
hmmm bu doğru olabilir internet explorer dan yada media playerdan kaynaklanan bişy
ben firefox ve BSplayer kullandığım için böyle bişyle karşılaşmadan indirdim
hatta yanlış hatırlamıyosam flashget kullanmıştım tek jet ile indirmişti
download yapan arkadaşlar duyurunu dikkate alırlar artık

Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: sponge_bob Date: 16 September 2006, 15:27
oqi abi aldım dikkate saolasın

Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: loopus2 Date: 16 September 2006, 15:44
tesekkürler umarım sorunsuz indirebilirim

Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: jacob_falcon Date: 26 September 2006, 13:02
saol kardeş
Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: isyara Date: 27 September 2006, 15:27
teşekkürler
Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: obsessive_manyah Date: 27 September 2006, 15:34
teşekkürler
Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: efendy Date: 27 September 2006, 15:39
kesinlikle tavsiye ederim harika bi film

Ynt: Çarpışma (Crash) 2006 / 3 Oscar Ödüllü DivX Tek Link NO RAPID By: BuRock Date: 27 September 2006, 15:53
-----------------
Emeğine sağlık
-------------------------
hmmm bu doğru olabilir internet explorer dan yada media playerdan kaynaklanan bişy
ben firefox ve BSplayer kullandığım için böyle bişyle karşılaşmadan indirdim
hatta yanlış hatırlamıyosam flashget kullanmıştım tek jet ile indirmişti
download yapan arkadaşlar duyurunu dikkate alırlar artık