Arşiv Anasayfa İnternet ve Network
Sayfalar: 1
İnternet Hızınızı Program Kullanmadan %20 Arttırın By: cedoş Date: 21 January 2006, 23:25
Xp internet hızınızı %20 kesiyor neden bende bilmiyorum sizde onu arttırabiliyorsunuz. Ama sadece Windows Xp Professional için windows xp professional %80 internet hızını kullanmanıza izin veriyor İnternetinizin hızını % 20 arttırabilmek için;

Başlat >Çalıştır >gpedit.msc >Bilgisayar Yapılandırıcısı >Yönetim Şablonları >Ağ >Qus paket zamanlayıcısı >Ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >Uygula >Tamam

İşte bu kadar artık internet hızınız %100 çalışıyor

Ynt: İnternet Hızınızı Program Kullanmadan %20 Arttırın By: canawar Date: 10 February 2006, 00:29
arkadaşım teşekükrler hiç duymamıştım walla umarım faydası olur hemen deniyorum...  Ok
Teşekkürler...  Wink
Ynt: İnternet Hızınızı Program Kullanmadan %20 Arttırın By: canawar Date: 10 February 2006, 00:39
Gerçekten de süper yani.....  teşekkürler
Yapmayan piişman olur...
Ynt: İnternet Hızınızı Program Kullanmadan %20 Arttırın By: cedoş Date: 10 February 2006, 12:37
teşekkür ederim arkadaşım...
diğer arkadaşlarım da denesin tavsiye edilir
Ynt: İnternet Hızınızı Program Kullanmadan %20 Arttırın By: kursatyagmur Date: 12 April 2006, 16:23
vallahi teşekkkürler
Ynt: İnternet Hızınızı Program Kullanmadan %20 Arttırın By: cakan Date: 27 May 2006, 15:26
emeğine sağlık