Knight Online ile Sormak İstediğniz Sorularınızın Cevaplarını Bu Topicede Birleş By: Hypersonic Date: 15 February 2007, 18:26
Arkadaşlar Ko ile ilgili butun cevap almak ıstedıngız sorularınızı Koxp,Macro,Hack Ve Trade Hack ne sormak ıstersenız bu topic altında bırlestırecegız Ama genede ben ANTİ KOXP diyorum

Ynt: Knight Online ile Sormak İstediğniz Sorularınızın Cevaplarını Bu Topicede Birleş By: black_peadl Date: 18 February 2007, 10:11
Ha Ha Ha Ha AntiKoxp Hypersonic Kusura bakma ama onun olması icin knight online ın kapatılması lasım

kimse koxp kullanmıyor
Ynt: Knight Online ile Sormak İstediğniz Sorularınızın Cevaplarını Bu Topicede Birleş By: Hypersonic Date: 18 February 2007, 16:34
Şu Koxp Bıraksanız Artık daha Güzel oLmazmı yeri geldiğinde ..... koxp cısı slot aldı dıyorsunuz ama yerı geldıgınde sızde kullanıyorsunuz ayıp arkadaslar
KOL Team ın yaptıgı bır arastırmaya gore KOXP,Macro VB. prog. lardan ban lanan arkadasların %84 u Türk İP si arkadaşlar

Ynt: Knight Online ile Sormak İstediğniz Sorularınızın Cevaplarını Bu Topicede Birleş By: black_peadl Date: 19 February 2007, 07:28
doğrudur sana katılıyorum 1 kere ban yedim simdiye kadar o da uzerimde dupe item bulunduğundan başkada ban yemedim zaten mage oynuyorum onada koxp kurulmuyor

zaten turklerden baska koxp kullanan yok yabancılar macro veya tool kullanıyorlar

Ynt: Knight Online ile Sormak İstediğniz Sorularınızın Cevaplarını Bu Topicede Birleş By: antigs__1907 Date: 01 April 2007, 13:58
ya beyler bende knighte girerken neden x trap hata verio ne yaptıysam olmadı sildim baştan yükledim olmadı başlata tıkladım çalıştıra tıkladım oraya cmd yasdım çıkan yere ipconfig /flushdns
yasdım gene olmadı pcye reset attım defalarca gene gene olmadı yardım pls
Ynt: Knight Online ile Sormak İstediğniz Sorularınızın Cevaplarını Bu Topicede Birleş By: sahin_butun Date: 01 April 2007, 23:22
abi bügün ne oldu knight yaw oyuna girmio kapanmasın oyun

Ynt: Knight Online ile Sormak İstediğniz Sorularınızın Cevaplarını Bu Topicede Birleş By: black_peadl Date: 16 April 2007, 09:15
o oyunu kapaamazlar janem sonuçta dünya çapında aylık 500.000 $ dan fazla kaldıran bir oyun zor merak etme k2 network serverlarında bakım varmış su anda serverların %10 luk kısmımı ne çalışıyormuş düzelir bakım var
Ynt: Knight Online ile Sormak İstediğniz Sorularınızın Cevaplarını Bu Topicede Birleş By: Hypersonic Date: 07 May 2007, 11:49
Oyunun Avrupa CIkıslarında Sorun vardı o yuzden ko da bıras Problem oLdu ama artık duzelcegnı zanedıyorum eyerkı duzelmessen zaten Ne yapcagnızı anlattım...