Arşiv Anasayfa Bilimsel ve Teknolojik haberler
Sayfalar: 12
Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: OmurX Date: 24 November 2005, 00:02
 Soytarı

Muhabbet kuşunuz var ve geceleyin karnı acıktı yemek yiyecek.Sizde ışıkları karartmış ve kimbilir kaçıncı uykunuzdasınız. Yiyeceği yem kutusunda kabuklar ve karanlıkta göremiyor. Sizin için piXelmatic 1.4 ü geliştirdim. Kuşunuz yemeğe geldiğinde ışığının eşiliğinde rahatca ve kolayca yemeğini yiyebiliecek.

UNUTMAYIN KUŞLAR DUYGUSAL VE CANA YAKIN CANLILARDIR. ONLAR BİZE EMANET İLGİ GÖSTERELİM.

TEKNİK ÖZELLİKLER:

Cevap Verince Link Gözükür
Üye Değilseniz Lütfen Üye olup cevap yazınız
Üyelik için TIKLAYIN

Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: canawar Date: 24 November 2005, 07:01
Güzel bir icaat aslında bunlar için sitemizde ilginç icatlar diye bişey açabiliriz..
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: OmurX Date: 24 November 2005, 23:31

sağol kardeş inan çok mutlu oldum umarım devamı gelir. Bu forum işi beni açtı be kardeş hay ALLAH ne iyiliğin varsa versin aslan kardeşim.
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: SaW Date: 29 November 2005, 11:28
Helal abicim güzel miŞ Smiley
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: yalnizcadi_25 Date: 29 November 2005, 12:54
hakikaten güzelmiş sadece kendimizi düşümemeliyiz aslında ........
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: todorov Date: 01 December 2005, 20:30
sen mi yapıyosun kardeş bu icatları? eğer öyleyse senin niki değiştirelim Zihni Sinir olarak  Soytarı
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: OmurX Date: 02 December 2005, 00:19
evet kardeş bu icatları ben yapıyorum.Öyle kafama esip yaptığım ürünler benim işime yaradı herkes yararlansın diye ilan ettim.
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: sagopa-kjmr Date: 06 July 2006, 14:50
guzel gibi bakalım
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: kul_efe Date: 24 August 2006, 12:45
güzelmiş...
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: Kubilay Date: 24 January 2007, 11:49
merek ettim nemiş
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: murderer Date: 23 February 2007, 19:34
merak ettim bütün ünlü bilim adamları böyle  başlamıştır büyük bi ihtimal seni bu  çalışmalarında sonuna  kadar destekliyorum
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: dragon111 Date: 08 March 2007, 15:12
İlğinç Teşekkürler...
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: seco Date: 01 April 2007, 16:22
Bi bakalım.İlginç bişi gibi geldi
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: havva_tinmaz Date: 01 April 2007, 20:06
enteresan bi bakmak lazım sağolasın...
Ynt: Muhabbet Kuşunuz karanlıkda Yem Yemesin. By: gambit_x Date: 08 June 2007, 14:07
sağo......l paylaşımın we icatın için