kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: tuana Date: 30 March 2006, 13:03
KAdınlar duygusal mı romantik mi dediğim an muhtemelen ikisi de aynı diye düşünmüş olabilirsiniz.Olaya biraz subjektif bir yorum katmak istiyorum.
Bence duygusallık içtenlikle bağdaştırılması gereken ve bir insanın hislerini dışarı katkısız vurması olarak algılanmalıdır.
Romantiklik ise belirli görgü kuralları dahilinde belirli kriterlere uygun olarak biraz da aristokrat bir düşünce güdüsüyle ortaya konan masum ama planlı bir davranış biçimdir.Sizin gözünüzde, sizin hayatınıza giren kadınlar ya da siz ya da etrafınızdaki bayanlar hangi kategoriye giriyorlar?
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: havva_tinmaz Date: 30 March 2006, 20:48
ben şahsen duygusalım kolay mutlu olup kolay üzülürüm karşımdakine bağlı
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: MESCİ Date: 31 March 2006, 22:51
BENCE DUYGUSAL OLMAYAN KADIN ALAYCIDIR ODO BİR HİÇ
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: ozosfer Date: 01 May 2006, 23:13
ben romantikim

Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: deryaderya Date: 05 May 2006, 10:53
NE DUYGUSALIM NEDE ROMANTİK BEN ŞİMDİ HİÇ MİYİM MESCİ
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: Sema Date: 15 May 2006, 12:41
Bence tüm kandinlar hem duygusal .. hemde romantikdir....
E$lerinin onlara deger vermesini ve el üstünde tutmasini ister... 
(ben böyle dü$ünüyorum)
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: aşkınateşi Date: 27 May 2006, 13:09
ben romantik ve duygusalım
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: goxu Date: 02 June 2006, 15:03
duygusal galba
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: AYNA_80 Date: 17 August 2006, 13:03
ben erkekim duygusal ve romantikim ama kızmayın sadece meraktan girdim arkadaşlar
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: BaByGirL Date: 08 September 2006, 03:33
Bence tüm kandinlar hem duygusal .. hemde romantikdir....
E$lerinin onlara deger vermesini ve el üstünde tutmasini ister... 
(ben böyle dü$ünüyorum) katılıyorum....e$ demiyimde sefigli diim daha eflenmedim

Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: şeymagül Date: 18 September 2006, 15:44
ben romantikim birazda duygusal
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: rock_and_duman Date: 26 December 2006, 12:28
bence kadın duygusal olmalıdır erkek romantik olmalıdır böyle bir ilişki daha hoş olur
Ynt: kadınlar yani siz DUYGUSALMISINIZ? YOKSA ROMANTİK Mİ? By: tar-umar Date: 08 August 2007, 20:43
Bazen her ikisiyim..

Bazen ikiside değilim...

Bazen hiçbirisiyim...

Karmakarışık bir kısır döngü