Arşiv Anasayfa Sağlık
Sayfalar: 1
kola içmek isteyen varsa buyursun By: dragon111 Date: 14 June 2006, 01:52
bana bunları ........ firmasının kola fabrikasında çalışan bi tanıdık anlattı:

kolanın özü meyan kökü denilen bi maddeden yapılıyormuş.tarla fareleri de meyan köklerini çok severlermiş.tarla fareleri fabrikalara getirilen meyan köklerine öle bi tutunurlarmış ki zorla çıkarılabilirlermiş.tabi kökleri bırakmayan fareler ise kolanın içine katılırmış. bunları ben diil fabrika çalışanı anlatıyo.

hala kola içmek isteyen var mı?
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: warrior_girl Date: 22 June 2006, 20:51
Bunu bende duymuştum. Bir ara herkes bunu konuşuyordu ama kimsenin vazgeçeceğini düşünmüyorum... Shocked
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: ENDLESS Date: 23 June 2006, 17:56
evt bende duymuştum çook ilginç yaa
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: oyoy Date: 19 July 2006, 21:16
bende coladan konu açılmışken şöyle bir kaç bilgi daha ekleyim:

Bir şişe kola içine koyulan bir diş bir haftada eridi. Dişler ve kemikler ölümden sonra en fazla dayanan organizmalardır.

Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela taşındaki lekeleri yok edecektir.

Paslanmış bir civatayı sökmek için : Kolaya batırılmış bir bezi bir kaç dakika paslı civataya uygulayınız.
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: dragon111 Date: 20 July 2006, 19:40
ilginç  bilgi tesekkürler..
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: rocker_girl Date: 24 July 2006, 19:56
ööööö içmem bi daha ama ben kolasız napcm yaa Ağlama of hep o fareler yüsündn gıcık fareler Sad
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: jennet Date: 24 July 2006, 20:26
fareyi birakin bi sise colanin icinde tam 500 tane kesme seker varmis seker hastalari bilginize   Sevgi dolu
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: dragon111 Date: 26 July 2006, 19:41
ewet kesme şeker olayı dogrudur abim kolada calısıor..
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: aLp_et-X Date: 30 July 2006, 03:46
demekki tanıdıkta abin Soytarı
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: aLp_et-X Date: 30 July 2006, 03:47
ama pek inanmıyorum
fakat bende duymuştum hatta o farelerin ciyak ciyak ötüş seslerini filan anlatıyolardı inanmamıştık
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: gambit_x Date: 28 April 2007, 01:46
hımm bende duydum bu bilgiyi ancak dayanamıyorum napabilirim şöyle diyim öleyse hani sigara zararlı ama bırakılmaz ya cola da zaralı olabilir ancak onuda ben bırakamıyorum
         bilgi için sağo.......l arkadaşım
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: murat.c Date: 27 May 2007, 20:32
bence olayı fazla büyütüyorsunuz
tamam farelerin meyan köklerini sevdiği doğru
ama tutunupta yapışacak kadar değil
ben meyan köklerini topraktan çıkarılırken gördüm hiç öyle üzerinde tutunmuş duran bir farede görmedim bence kolanın içine katılan zararlı maddeler e bir baksınlar onlar daha zararlı  saygılarımla
Ynt: kola içmek isteyen varsa buyursun By: prensesss Date: 13 December 2007, 17:17
ben fareleri severim tatlı hayvancıklardır   Smiley

ama kolanın ilk bulunuşu tuvalet temizliği içinmiş sonra içecek olmuş Undecided