Arşiv Anasayfa Güzellik Saçlar ile Başlar
Sayfalar: 123
Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: gorkem16 Date: 02 July 2006, 19:06
Ya şaçımı uzatıyorum.Ama hala korkuyorum yakışmassa die.Sizce yakışıomu erkeklere uzun şaç melek
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: serkan6590 Date: 10 July 2006, 18:13
YAKIŞIR AMA ARKAYI DAHA ÇOK UZATACAKSIN

Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: sponge_bob Date: 11 July 2006, 17:36
ewt yakışıo uzun saç ama ense tarafını daha çoook uzat gerçi nekadr uzattına bağlı bi kızın kısa saçı gibimi yoksa kafada kalan tipindemi ??
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: zeyjeyss Date: 12 July 2006, 22:07
iğrenç hatta iğrenç ötesi..erkeklerde ıyyy
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: sponge_bob Date: 13 July 2006, 17:30
görkem walla bnce yakışıo ya yani şöle en iisi 4cm faln uzat ama ense uzasın bırak çok güsel oluo

ya bide sen yardım isteyip uçmuşun hani saol faln demion yada bakmıon anlamadım boşuna mı yazıos burda Huh
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: orc_tkn Date: 13 July 2006, 19:06
bence yakışır ben kendim uzatıorum şuan....gerçi band falanla süper oluo
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: lance_990 Date: 19 July 2006, 22:40
Kişisine gore degısıyoo bızım orada adamın bırı uzatmıss amaaa kronun tekıı sac sakal bırbırıne karısmıs bea
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: rocker_girl Date: 24 July 2006, 19:45
ewt bencede tipe göre deişio Kahkaha Kahkaha
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: BaGoG Date: 26 July 2006, 18:54
Bence erkekler in bu konuda olması gerekmio eheee Kahkaha uzun saç sana olmaz adamım kız gibi olursun ehee
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: best_e_ Date: 30 July 2006, 17:01
herkese yakışmıyoo bence de ama yakışana da yakışıyo haniii  Sevgi dolu Sırıtma
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: deumaug Date: 31 July 2006, 15:39
adamım boşver sen tipe göre değişiyo diyenleri.. bende uzattım. bazı arkadaşlar çok süper oldu diyoo. bazıları boşver şu uzun saçı kestir kısa daha çok yakışıyo  diyo. sen onu bunu boşver.  saçını uzattığında kendini ii hissetcen mi. yani bu işler gençken oluyo. elinde fırsat varken canının istediğini yap. takma onu bunu
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: uaorhan Date: 01 August 2006, 09:58
bnm saçım uzun we gayet yakışıor
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: hergele Date: 06 August 2006, 09:55
erkeğine göre değişiyor çoğuna bence yakışmıyor eğer uzatcaksan çok fazla uzatma bence böyle arkadan toplarlar falan ya sinir oluurum azcık uzat enseden olabilir mesela  Soytarı tabi senin biliceğin iş  Wink
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: BaGoG Date: 06 August 2006, 11:46
: hergele  06 August 2006, 09:55
erkeğine göre değişiyor çoğuna bence yakışmıyor eğer uzatcaksan çok fazla uzatma bence böyle arkadan toplarlar falan ya sinir oluurum azcık uzat enseden olabilir mesela  Soytarı tabi senin biliceğin iş  Wink
Bu arkadaşımız deneyimli ona danısın bööö Kahkaha Kahkaha
Ynt: Ya sizce uzun şaç erkeklere yakışıomu By: şulege Date: 06 August 2006, 18:47
bence yakışıyor ama bazılarına çok