Liseli ‘Hababam’lar aranıyor By: sponge_bob Date: 12 July 2006, 19:11
‘Hababam Sınıfı’, liseli tiyatrocular arasından seçilecek genç oyuncularla tekrar çekilecek
ANTALYA - 18. Finike Festivali’ne katılmak üzere Finike’ye gelen Aydın Ilgaz, festival etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen imza gününe katıldı. Burada yaptığı konuşmada, babası Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri ‘Hababam Sınıfı’nın 50. yıl kutlamaları çerçevesinde, liseli tiyatrocular arasından bir ‘Hababam Sınıfı’ yaratacaklarını, filmin de, seçilecek genç oyuncularla yeniden çekileceğini açıkladı.
Aydın Ilgaz, Türkiye genelindeki liseler arasında, ‘Hababam Sınıfı’nı en iyi sahneleyen 10 okul belirleyeceklerini kaydetti. Bu okulların sahnelediği oyundan alınacak görüntü kaydının ‘Hababam Sınıfı’na emeği geçmiş oyunculardan oluşacak jüri tarafından izleneceğini belirten Ilgaz, bu okullar arasında derecelendirme yaparak, ilk üçün belirleneceğini bildirdi.
Ilgaz, değerlendirmede karakter oyuncularının da seçileceğini ifade ederek, “En iyi karakter oyuncularıyla ‘Hababam Sınıfı’nın filmini yeniden çekmeyi düşünüyoruz” dedi.
Aydın Ilgaz, amaçlarının gençleri tiyatroya yönlendirmek ve tiyatroyu sevdirmek olduğunu söyledi.
Ynt: Liseli ‘Hababam’lar aranıyor By: dragon111 Date: 12 July 2006, 19:15
oynasak ne güzel olur ..
Ynt: Liseli ‘Hababam’lar aranıyor By: sponge_bob Date: 13 July 2006, 15:02
hmm yaa abi bn baswurusunu faln aradım ama bulamadım yaw

artık onuda başka arkim açsın
Ynt: Liseli ‘Hababam’lar aranıyor By: efendy Date: 30 November 2006, 20:40
benim birazcık yaşım geçti ama