Arşiv Anasayfa Komik Yazılar
Sayfalar: 12345678
BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: s3rkan12 Date: 25 July 2006, 09:12

Cevap Verince Link Gözükür
Üye Değilseniz Lütfen Üye olup cevap yazınız
Üyelik için TIKLAYIN
Soytarı Soytarı paylaşmak istedim varsa ORJİN babaanne hikayeniz BEKLERİZ.. Smiley
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: seda Date: 25 July 2006, 11:43
Teşekkürler bi bakıyım nasıl bişey...Ellerine sağlık Smiley
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: seda Date: 25 July 2006, 11:50
İlkokuldayken Commodore 64 bilgisayarımla sık sık "Ghost'n Goblins" oyununu oynardım.

Bu oyunda amaç, mezarlıkta dolaşırken dirilen ölüleri yeniden öldürmekti.

Babaannem de ben oynarken izler, arkamda sürekli Fatiha suresini okurdu.

"Babaanne onlar gavur, anlamazlar" deyince de sinirlenip terlikle kovalardı.

Tonton babaannemi çok özlüyorum.

Babaannem namazında niyazında bir kadındır. Ziyaretine gittiğimizde ev kalabalık da olsa hep televizyonlu odada namaz kılar.

Alışmış olsa gerek, sesten falan hiç rahatsız olmaz.

Bir gün o namaza durmuşken biz televizyon izliyorduk.

Kanalları gezerken birden babaannemin ahenkli sesi dua ile karışık bir şekilde bizi dumurlara yelken açtırdı:

"Velem yuleeedd....

Kanalı değiştirmeeee... Velem yekunlehu...

Ajans başlayacaaak... Kufuven ahad!"

ÇOK GÜSELMİŞ BUNLARIN HEPSİ.ÖZELLİKLE BU İKİSİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ  Kahkaha
+ KARİZMA BENDEN ÇOK SAOLLL PAYLAŞIM İÇİN  Ok
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: BaGoG Date: 25 July 2006, 15:37
bi bakayım cevap vercem ehee Karizma
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: BaGoG Date: 25 July 2006, 15:38
eheeee offff  Kahkaha  Kahkaha  Kahkaha sekan adamımsın yaaa gene güldürdün  Shocked benim babannemle ilgili bi anımı anlatayım gök gürüldediği zaman şangırlar gelio derdi işin garibi ö öle dediği zaman hep ağlardım ne kadar salakmışım yawff eheee  Soytarı  Soytarı
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: best_e_ Date: 25 July 2006, 16:56
ellerine sağlıkkk bi bakalım
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: rocker_girl Date: 25 July 2006, 16:58
yaw bakam bende meraklandm  Soytarı Soytarı Soytarı Soytarı
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: rocker_girl Date: 25 July 2006, 17:02
yawf koptum saol ya   Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: best_e_ Date: 25 July 2006, 17:03
çok komikmiş yaa saoll baya güldüm yaniii  Grin Soytarı
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: audrey Date: 25 July 2006, 19:31
bakim bi...teşekkürler
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: audrey Date: 25 July 2006, 19:34
çok güldüm saol..
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: ENDLESS Date: 27 July 2006, 22:55
eline sağlık
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: by_yns Date: 02 August 2006, 23:11
bi bakalım nsımış
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: deumaug Date: 02 August 2006, 23:27
bakalım bi neyymiş
Ynt: BABAANNELER...! ( KOPMAMAK ELDE DEĞİL :) By: komix Date: 03 August 2006, 01:02
bakalım bu nasılmış şimdide saol