Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: BaGoG Date: 29 July 2006, 14:04
Emeğe Saygı!..Link Aşağıda!..
BaGoG 2006
Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: jungay Date: 29 July 2006, 14:05
bu linkin altın daa bi hinlik olmasındaa...
haydi bisbillahiyaa alllaaah....

Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: BaGoG Date: 29 July 2006, 14:06
bu linkin altın daa bi hinlik olmasındaa...
haydi bisbillahiyaa alllaaah....

aha arkadaşlar bide sapık deilim diyo msajı yazdım 30 saniye geçmedi!.. ehee

Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: jungay Date: 29 July 2006, 14:07
bikerem ben bu formun een namusluuu üyesiyim bana laf atmaa...hıh...

Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: BaGoG Date: 29 July 2006, 14:08
ewet sen super starsın!..

Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: jungay Date: 29 July 2006, 14:16

GKB Rank: 2
Hometown: Los Angeles, California
Born: Wednesday, June 4th, 1975
Biography: HBO's supermodel film "Gia" shot Angelina into the public eye. (And they certainly got an eyeful!) It didn't take long for the quirky actress to further her film career with "Hackers," "Pushing Tin," "Girl Interrupted" and "Tomb Raider." She was married to wackjob Billy Bob Thorton (wore a vial of his blood around her neck), and kissed her brother square on the mouth at an awards show. (They later denied ever having an incestuous love affair.) Oh yeah, and her dad's kooky Jon Voight.
ps:herkes ingilizce biliyodur diye türkçeye çeviri yapmadım....

ah teşşekür ederim arkadaşım...

beni şımartıyosun...

Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: BaGoG Date: 29 July 2006, 14:27
ulan sana varaya +20 karizma valla helal olsun
Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: rocker_girl Date: 29 July 2006, 14:29
bnde bakem ne warmış hayranı diilim ama merak işte !!

Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: feuer Date: 29 July 2006, 15:18
teşekkür ederim
Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: BaGoG Date: 29 July 2006, 15:22

Rica ederiz adamım!..

Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: FLOWER Date: 29 July 2006, 17:15
ya bagog sen çok tatlısın

Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: BaGoG Date: 29 July 2006, 18:11
ya bagog sen çok tatlısın

hooopppppp dur bakkalım sen kimsin..
Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: balalayka Date: 31 July 2006, 13:34
Eyw Sağolasınn Arkadaşım Klavyene Sağlık

Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: FLOWER Date: 31 July 2006, 18:30
ben seni seviyorum bende ilanı aşk ediyorum var sa itirazı olan çıksın Seni Çokkk Seviyorum bu forum umrumda değil nolur teklifimi kabul et kimseyi dinleme
Forumdaki Üyeleri Rahatsız Etmek..!
Ynt: Angelina jolie Hayranları Buraya Bakmadan Geçmein!.. By: BaGoG Date: 31 July 2006, 19:37
ben seni seviyorum bende ilanı aşk ediyorum var sa itirazı olan çıksın Seni Çokkk Seviyorum bu forum umrumda değil nolur teklifimi kabul et kimseyi dinleme